top of page

(Basis) Pedicure

Een relaxmassage neemt uw spanning en vermoeidheid weg. En brengt daar ontspanning en nieuwe energie voor in de plaats. Meestal is de massage wat zachter, maar de keuze is aan u. De duur kan verschillen. Samen met onze masseur of masseuse bepaalt u wat het beste is.

 

De kenmerken van een relaxmassage:

 • Doel: rust en algehele ontspanning van uw lichaam en geest.

 • Power: zachte tot gemiddelde druk.

 • Gemasseerde zones: nek, schouders, rug, benen (voorkant en achterkant), armen en hoofd.

 • Drukpunten: de drukpunten worden met lichte kracht gemasseerd.

 • Effect: betere doorstroom van lichamelijke en emotionele energie, waardoor u zich vitaler en energieker voelt.

De sportmassage is een medische functionele massage die u als sporter helpt om in goede lichamelijke conditie te blijven. Er zijn verschillende therapieën voor verschillende sportstadiums.

 

De pre-competitionmassage vermindert stress en bestrijdt mogelijke klachten. De after-competitionmassage helpt juist bij het tegengaan van fysieke vermoeidheid, behandelen van spierpijn, stimuleren van herstel en genezen van blessures.

 

(Deluxe) Pedicure 

 

 

 

 

 Heeft u een kantoorbaan?

(Deluxe) Pedicure met voet en/of onderbeen massage (aanbetaling)      

Cupping massage

De cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag rondom uw spieren en gewrichten.

 

Ook het gebied tussen uw wervels kan ‘losgetrokken’ worden, wat bij masseren lastig is.

De negatieve druk in de plastic cups bevordert de afvoer van verhard vetweefsel.

 

Omdat cupping energieblokkades opheft, is het een effectieve behandelwijze voor onder meer:

 

 • Kou en opkomende verkoudheid

 • Spier- en gewrichtsklachten

 • Hoofdpijn en migraine

 • Rug-, nek en schouderpijn

 • Pijn in de onderbuik

 • Zwellingen en vocht in de knie of enkel

 

Zwangerschapsmassage

Als u zwanger bent, verandert er veel in uw lijf. Dat kan niet alleen behoorlijk belastend zijn voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. Een zwangerschapsmassage helpt u te ontspannen én het ongemak van een aantal zwangerschapsverschijnselen te verminderen. Zo stimuleert het de bloedsomloop in de borsten, vermindert het gezwollen benen en neemt het hoofd- en rugpijn weg..

Zwangerschapsmassage Relax
Voor ontspanning tijdens de zwangerschap die nog lang doorwerkt en weldadig is voor jou en de baby. Let op: mogelijk vanaf de 12e week en uitsluitend wanneer er sprake is van een gezonde zwangerschap. Tijdens de massage ondersteunen we uw buik en rug met kussens. We stemmen dit volledig af op uw lichaam, zodat u optimaal kunt genieten van de massage. 

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. 

 

 • Draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam meer in balans.

Madotherapie

Maderotherapie is een alternatief voor reguliere massages voor mensen met cellulite. Het voordeel van speciaal gevormde houten elementen is de intense druk op cellulite en het verwijderen van vetophopingen samen met andere gifstoffen. De techniek van een dergelijke massage bestaat uit het herhalen van verschillende houten elementen. Het toepassen van deze elementen op de spieren,
vetophopingen en cellulite stimuleert het lymfesysteem van het lichaam om opgehoopte gifstoffen op te lossen. Deze afgifte van toxines bevordert de stofwisseling tot vetverbranding en ook worden pockets van aanhoudende cellulite afgebroken, neemt de zwelling van de huid af en kan een ‘sinaasappelschil’ worden uitgelijnd.

Deep Tissue Massage

Met een deep tissue massage masseren we het bindweefsel om je spieren los zodat het weer soepel aanvoelt. Mensen die lange tijd bijvoorbeeld een slechte houding aannemen of stress hebben kunnen hier veel baat bij hebben. Daarnaast is de deep tissue massageook nog eens heel goed voor je huid.

bottom of page