top of page

SKINBOOSTERS

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren, is er voor ieder probleem een geschikte skinbooster. 

 

Met behulp van een heel dun naaldje en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd. Slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Hierdoor is een verdoving van de huid niet nodig. Na de mesotherapie behandeling bent u direct toonbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Dit is van tijdelijke aard en zal na twee dagen helemaal wegtrekken. 
 

Afhankelijk van uw huidconditie stelt de adviseuse de actieve stoffen die worden ingespoten samen. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en 0,8 % hyaluronzuur .  
 

Resultaat

      SKINBOOSTER

                                                

  Vermindering van fijne lijntjes 

  Een betere hydratatie van de huid                          

  De huidstructuur wordt verfijnd                              

  Gezonde kleur (erg goed voor rokers)                    

  De totale huidconditie verbetert                              

 

 

Skinbooster Mesotherapie kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Skinbooster Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.


Nazorg

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnenbank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.
 

Advies 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

 

De Meso Injectables behandelingen bij La Elegance worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde master meso specialisten.

1547334748.png

Skinbooster 

1 ml        100 euro

bottom of page