top of page

SOPRANO ICE PLATINUM

 
 
 
 
 
 
Wat is Soprano ICE platinum?
Soprano Ice platinum is de nieuwste generatie van het bekroonde Soprano laser ontharing systeem. Het is vandaag de dag de meest complete en effectieve laser beschikbaar in de markt voor permanent ontharen, zowel voor dames als voor heren! DE SOPRANO ICE PLATINUM IS HET EERSTE LASERONTHARINGSSYSTEEM DAT DRIE GOLFLENGTEN (755NM| 810NM| 1064NM) COMBINEERT IN ÉÉN HANDSTUK.
Waarom is Soprano ICE platinum anders dan andere ontharingssystemen?
Soprano ICE is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieën bevat. Het biedt kracht en veelzijdigheid dat je toelaat om een breed scala van patiënten en haartypes het hele jaar door te kunnen behandelen
Is ontharen met Soprano ICE platinum echt pijnloos?
Soprano ICE maakt gebruik van de SHR-methode van Alma Laser, dat de enige klinisch bewezen methode is om laser ontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het schade en pijn aan het omliggende weefsel voorkomt. Tegelijkertijd koelt de geïntegreerde ICE™ technologie het huidoppervlak waardoor oppervlakkige brandwonden en de gewaarwording van pijn wordt voorkomen.

Is ontharen met Soprano ICE platinum veilig?

Absoluut. De Soprano ICE SHR methode is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laser ontharing voor alle huidtypes. Met SHR, worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energie pulsen. Deze pulsen produceren warmte opbouw die geleidelijk de temperatuur van de dermis verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl het risico van brandwonden wordt geminimaliseerd.

Is ontharen met Soprano ICE platinum veilig voor de donkere en gebruinde huid en kun je behandeld worden in de zomer?
Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling heeft de werkwijze van de Soprano ICE SHR klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes te zijn. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel aan hoge energie pulsen wat schade aan de huid kan veroorzaken die veel melanine bevat, verwarmt SHR de huid geleidelijk tot de gewenste warmte waardoor er energie aan het haarzakje wordt geleverd. Dit maakt SHR de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.

Hoeveel behandelingen hebben patiënten doorgaans nodig om resultaten te kunnen zien?
Afhankelijk van het huid- en haartype van de patiënt kunnen de resultaten meestal na 6-8 behandelingen worden waargenomen. Per persoon kan dit wel variëren

Voordelen van de Soprano Ice Laser met de nieuwe SHR techniek:

  • Bijna pijnloze beleving voor de patiënt

  • Elk huidtype kan behandeld worden

  • Ook clienten die vaak met de zon in aanraking komen

  • Ook de donkere huid

  • Doorbehandelen in de zomer is mogelijk

  • Bewezen effectievere behandeling dan de standaard methodes (door geleidelijke opbouw; meer netto energie in het haarzakje).

 

Geen laserontharing (absolute contra-indicaties):

  • Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor daglicht, dus ook voor licht in het spectrum 580 – 850 nm. Bijvoorbeeld: roaccutane, isotretoine/ vitamine A creme, antidepressiva, St. Janskruid, antibiotica of penicilline.

  • Zwangerschap

  • Keloïde reactie van de huid wanneer men wondjes heeft (verdikt/verbreed littekenweefsel)

  • Huidkanker en leukemie

Werken met het beste apparaat voor de beste resultaten!

Als je het beste resultaat wilt behalen, dan zul je ook met het allerbeste apparaat moeten werken!

thumbnail_IMG_6321-1.jpg
549-5493576_winner-png-clipart.png
549-5493576_winner-png-clipart.png
bottom of page