top of page
Dépositaire worden van LA ELEGANCE SKINCARE?
Bent u een professional en bent u geïnteresseerd om met La Elegance te werken? 

Ben jij als professional op zoek naar een huidverbeterend merk voor in je behandelcentrum? Wij helpen je graag om je te onderscheiden en jouw klanten de beste en nieuwste behandelingen te bieden.’ Door jouw samenwerking met La Elegance ben je volledig op de hoogte van alle producten. Hierdoor ben je in staat om jouw klant het hoogst haalbare resultaat te bieden zodat ze jouw salon vol zelfvertrouwen en stralend verlaten. Door met La Elegance te werken, maak je deel uit van een gemeenschap van baanbrekende huidverbeteringsondernemers. We nemen je graag mee in onze reis naar de perfecte huid!

OVER LA ELEGANCE SKINCARE 

Het merk werd in 2016 opgericht. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwensband opgebouwd door dicht bij onze consumenten te zijn en innovatieve huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die afgestemd zijn op hun behoeftes. Inmiddels vindt u La Elegance skincare in exclusieve schoonheidssalon's, Spa’s en hotels.

 

BIJZONDERHEDEN SKINCARE:

La Elegance skincare is van hoge kwaliteit. Dit betekent dat hier is gewerkt met natuurlijke ingrediënten, zonder vervuilende stoffen. Het bevat geen synthetische geur- of kleurstoffen en GEEN parabenen

 

BIJZONDERHEDEN HAARPRODUCTEN: 

Bevat geen parabenen, SLS/SLES, minerale oliën (paraffine, vaseline, petrolatum), siliconen, propyleenglycol en genetisch gemodificeerde plantextracten.

DIERPROEFVRIJ GECCERTIFICEERD

We staan niet achter dierproeven en hebben onze producten dan ook nog nooit op dieren getest.

MILIEUBEWUST 

Een cosmetica product kan zero waste zijn, maar nog steeds veel schadelijke chemicaliën bevatten die negatieve gevolgen hebben voor het milieu én je gezondheid. Hier wordt momenteel volop onderzoek naar gedaan. We weten inmiddels dat parabenen in producten schadelijk zijn voor de gezondheid. Maar ook zitten er kleine plastic deeltjes in cosmetica, genaamd microbeads. Je vindt ze bijvoorbeeld in douchegels en zijn te herkennen aan bestandsdelen zoals polyethylene, polypropeen, polyethyleentereftalaat en nylon. Ga voor milieuvriendelijke, cosmetica en check de ingrediënten op de aanwezigheid van microbeads.
De milieuvriendelijke en plasticvrije cosmetica van la elegance zijn 100% zero waste, vegan en niet op dieren getest. Nu niet en nooit niet. Ze bevatten alleen ingrediënten die echt puur, biologisch, in het wild gegroeid of ecocert-gecertificeerd zijn.
 

 

 

Vraag het La Elegance Skincare kennismakingspakket aan

Heeft het lezen van bovenstaande informatie je enthousiast gemaakt over het starten met La Elegance Skincare? Vraag dan nu het informatiepakket aan. 

F9C40FCE-FB32-4F9F-8C8E-916D705A0566.JPEG
43501020-2777-44D0-B066-D0AEE3FCAF38 2.JPEG
DC17125D-FF36-40E0-B898-001B99026266.JPEG
Schermafbeelding 2021-07-01 om 11.34.19.png
Contact

Bedankt voor de inzending!

veganlogoshop_9a2fb6d4-9c96-4216-b82f-ce
dierproefvrij-vegan-vegetarisch.jpg
milieubewust.jpg
bottom of page