top of page

BIG BLACKHEAD REMOVAL TREATMENT

Wil je pijnloos van je mee-eters af? Dat is vanaf nu mogelijk! Wanneer dit traject in gang gezet wordt worden de mee-eters met een behulp van een laser verwijderd !

De behandeling

De huidspecialist zal beginnen met het reinigen van het gelaat. Vervolgens wordt de laser toegepast. Zodra deze ‘schiet’ de laser de mee-eter eraf. De laser zet mee-eter om in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de laser zal de specialist de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van de afvalstoffen verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een masker en dagverzorging met een SPF. De huid wordt dan voor de behandeling nog gescrubd en na de laser brengen wij een masker aan.

U kunt deze behandeling ook boeken als ‘Big blackhead remaval treatment 60 minuten’, 

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Na afloop van de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn, dit is een normale reactie op de laser. De specilaist brengt een verzorgende dagcrème met een hoge SPF factor. Geadviseerd wordt om de eerste 72 uur na de behandeling direct zonlicht op de huid te vermijden. Ook zwemmen en een sauna bezoekje doet u beter niet de eerste 24 uur na de behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, pijnlijk is de behandeling niet. Het is mogelijk dat u tikjes hoort, dit zijn de laserdeeltjes die exploderen. 

Kan mijn huid verbranden door de behandeling?

Nee, uw huid kan niet verbranden door de behandeling.

Is het resultaat blijvend?

De resultaten zijn langdurig. 

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De behandeling begint met het grondig reinigen van uw gezicht. Gedurende het behandelproces vertelt de specialist wat er gebeurt. Na het reinigen wordt de eigenlijke laser op uw huid aangebracht. Door de unieke werking van de laser worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd, waardoor uw huid niet alleen wordt gezuiverd, maar ook verstrakt. Vervolgens wordt uw huid opnieuw gereinigd om de laatste restanten te verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een masker en dagverzorging met een SPF. De huid wordt dan voor de behandeling nog gescrubd en na de laser brengen wij een masker aan.

Wanneer ben ik geschikt voor deze laser?

De behandeling wordt niet geadviseerd aan mensen met een gevoelige huid. Ook zwangere vrouwen kunnen geen gebruik maken van de behandeling.Voorafgaand aan de behandeling vindt een analyse bij de specialist plaats. Deze bekijkt uw huid en geeft een advies op maat over een geschikte behandeling.

 

Wat kost een behandeling? 
€85,-  

- Huidanalyse

- Laser 

- Verwijderen onzuiverheden 

- Scrub 

- Masker 

- Dagcrème met een hoge SPF factor

bottom of page