top of page

Cleanse, Exfoliate, Extract & Hydrate

 

Bent u opzoek naar een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw huid gaat stralen? Dan is de HydraFacialTM dé perfecte behandeling voor u. Veranderingen in uw huid komen gedurende uw leven namelijk vaak voor. De huid kan bijvoorbeeld geen glans meer hebben, vatbaarder zijn voor acne, zeer uitgedroogd aanvoelen of simpelweg verouderen. Deze luxe gezichtsbehandeling wordt in meer dan 80 landen aangeboden en wordt gezien als een manier om de gezondheid van de huid direct te verbeteren en dit resultaat op de lange termijn te behouden. De HydraFacialTM staat bekend om het diep reinigen van het huidoppervlak, het laten exfoliëren (afschilferen van de oude huid) en het toepassen van intense hydratatie. Onzuiverheden zoals verstopte poriën, oppervlakkige pigmentvlekken, een grove huidstructuur en fijne lijntjes zullen naar mate de tijd vordert verminderen. Door de gepatenteerde Vortex zuigkracht (een mild schurend instrument – stofzuiger) wordt uw huid voorzichtig geschuurd, waardoor de dikkere en ongelijkmatige huid egaal wordt. Hierbij worden dode huidcellen van het oppervlak van de huid verwijdert. Zo ontstaat een gezonde gloed op de huid. Het is een zachte behandeling die veilig is voor alle huidtypen.
 

De HydraFacialTM behandeling is een proces dat bestaat uit meerdere stappen en ook verschillende behandelingen, waaronder de Signature, Deluxe en Platinum. Het is de enige gezichtsbehandeling die uw gezicht niet vlekkerig of rood maakt de dagen na de behandeling. Onze huidspecialisten bekijken gezamenlijk welke van de 3 behandelingen het meest geschikt is voor uw huidtype en huidconditie. Het advies is om iedere 30 dagen een behandeling in te plannen.

Indicatie

 • Fijne lijntjes

 • Rimpels

 • Verlies van huid elasticiteit

 • Vette huid

 • Verstopte poriën

 • Vergrote poriën

 • Mee-eters/ Comedonen

 • Acne

 • Ongelijkmatige huidteint/ huidtextuur

 • Gebrek aan vitaliteit in de huid

 • Ontbreken van een gezonde gloed

Het verschil tussen de Signature, Deluxe en Platinum behandeling

Signature

Dit is de basisbehandeling van de HydraFacialTM. De stappen zullen bestaan uit het grondig reinigen en exfoliëren (afschilferen) van de huid. Vervolgens wordt er extractie toegepast. Dit betekent dat overtollig talg en andere onzuiverheden worden verwijderd door een handstuk. Dit handstuk kan vergeleken worden met een vacuüm stofzuiger dat zich richt op de poriën. Daarnaast zal de huidspecialist de huid intensief voeden en hydrateren. De laatste stap is het aanbrengen van een antioxidanten serum met hyaluronzuur om de huidconditie te verbeteren en daarbij een verfrissende gloed op de huid te geven. Dit maakt het ideaal om vergrote poriën, fijne lijntjes, rimpels of een onregelmatige huidtextuur te verzachten.
 

Deluxe

Zoals de naam al aangeeft betreft dit een luxe variant van de HydraFacialTM behandeling. De stappen die bij de Signature behandeling worden toegepast gelden ook voor de Deluxe behandeling. Het voornaamste verschil zit hem in het specifiek aanpakken van bepaalde huidproblemen. Voordat de behandeling plaatsvindt is het namelijk mogelijk om een HydraFacialTM booster te kiezen. Deze booster zal worden afgestemd op uw verwachtingen van de behandelingen en uw specifieke huidconditie. Ook wordt er gewerkt met blauw LED-licht therapie. Dit speelt een belangrijke rol in het doden van bacteriën die acne en andere onzuiverheden veroorzaken.

 • Booster HydraFacialTM Deluxe – Britenol 

Deze booster zorgt ervoor dat de huidskleur verheldert en gebalanceerd wordt. Het minimaliseert namelijk de verschijning van donkere en zonnevlekken op de huid. 

 • Booster HydraFacialTM Deluxe – Dermabuilder

Deze booster strijkt fijne lijntjes en rimpels glad. Daarnaast heeft het de capaciteiten om de elasticiteit van de huid te verbeteren.

 

* Zoals u kan zien is er een groot aanbod aan verschillende boosters. Gezamenlijk met de huidspecialist is het mogelijk en de juiste booster te kiezen. De voorraden van de boosters variëren altijd, het is daarom mogelijk dat een van de boosters niet op voorraad is.
 

Platinum

Dit is de meest ultieme HydraFacialTM behandeling. Het menselijk lichaam bestaat namelijk voor bijna 80% uit vocht. Dit vocht bevindt zich in de lymfebanen, lichaamscellen, bloedbanen en hersenbanen. De taak van dit vocht is om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Onze huidspecialist zal door middel van lymfedrainage uw lymfestelsel stimuleren om overtollig lymfevocht sneller en beter af te voeren. De volgende stap is het toepassen van de HydraFacialTM Signature waarbij de huid diep gereinigd wordt. Hierna zal er een peeling plaatsvinden om de poriën te zuiveren en andere onzuiverheden te verwijderen. Na het zuiveren zal de specialist vocht inbrengende middelen op de huid aanbrengen. De volgende stap is het creëren van een verfrissende gloed door antioxidanten toe te voegen. De HydraFacialTM Platinum wordt afgesloten met een infrarood of blauw LED-licht therapie. Het ondersteunt de huid om zichtbare tekenen zoals fijne lijntjes, rimpels en verslappingingen in het gezicht te verminderen of om puistjes en acne te bestrijden.
 

Het resultaat de HydraFacialTM tank

Direct na de behandeling kan u in een tank (soort glazen tube) precies zien wat er van de huid af is gekomen. Hierin zal u dode huidcellen, mee-eters en andere stoffen zien in een vloeibare vorm. De serums die onze huidspecialisten gebruiken zijn transparant, al het troebele wat u ziet zijn de afvalstoffen van de huid. Al deze stoffen horen niet in de huid en komen van externe invloeden.

 

Nazorg

De HydraFacialTM behandeling is een niet-chirurgische ingreep, waardoor er geen tot zeer weinig hersteltijd nodig zal zijn. Dit maakt het geschikt om de behandeling 1 keer per maand te herhalen. De gloed op de huid van het antioxidanten serum of de desbetreffende booster, zal ongeveer 1 week aanhouden. Dit geldt ook voor de hydratatie in de huid. Door het gebruik van goede skincare producten is het mogelijk om de huidverjonging resultaten nog langer te verlengen. Uw huid zal de heldere uitstraling behouden. 

HydraFacial+Logo+Black.png
i+Icon+Black-2.png
Introduction-mobileT8.webp
bottom of page