top of page
BUTT FACIAL | FACIAL VOOR BILLEN

Een hype in Amerika, die wij als een van de eersten introduceren in Nederland! 

Je verwent je huid, je gezicht en eigenlijk alles van je lichaam. Maar waarom eigenlijk niet je billen? Huid is huid! BUTT FACIAL is de behandeling voor mooie billen. 

De butt facial kun je eigenlijk vergelijken met een gezichtsbehandeling. Je billen worden volledig gereinigd, en er wordt de volle aandacht besteedt aan een mooie bil. Je billen worden gescrubd, gecupt (bye cellulitus), gemasseerd met de dry brush, er wordt een masker aangebracht en als kers op de taart word je ingesmeerd met een heerlijke sojacrème. Het idee achter de butt facial is dat je met mooie, gladde en strakkere billen naar buiten loopt. 

Ook als je last hebt van puisjtes, keratosis pilaris, harde huid, littekens of bultjes kunnen we de behandeling veel intensiever maken, zoals de carbon laser of microneedling er aan toevoegen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

  • Onzuiverheden

  • Overmatige talgproductie

  • Acne

  • Pigmentvlekken

  • Littekens

  • Droge huid

  • Ruwe huid (bultjes)

CLASSIC BUTT FACIAL

Bij de classic butt facial worden je billen volledig gereinigd, gescrubd, (bye cellulitus), gemasseerd met de g5 Massage, er wordt een Algen masker aangebracht en word je ingesmeerd met een aansluitende crème. Get your JLO Booty!

Prijs: €80

DELUXE BUTT FACIAL

De Buttacial Deluxe is geschikt als je last hebt van puistjes, keratosis pilaris, harde huid, littekens of bultjes. De behandeling wordt intensiever gemaakt door de carbon laser, peeling of microneedling er aan toevoegen. De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. Deze behandeling wordt ingezet bij puistjes, onzuiverheden en een ruwe huid.

Prijs: €100

 

BIOPEELING BUTT FACIAL

De allernieuwste chinese kruidenpeeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen.  Zorgt voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

De biopeeling geeft wonderbaarlijke resultaten bij acne, pigmentatie en littekens. 

Prijs: €100

ULTRA DELUXE BUTT FACIAL

De ultra deluxe Buttacial is een combinatie behandeling van twee behandelingen. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt. Deze behandeling wordt voornamelijk ingezet bij acne, littekens en hyperpigmentatie.

Prijs: €120

bottom of page