Bindweefsel cupping massage lichaam

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, wordt veroorzaakt door onderhuidse vetophopingen. Door de combinatie van massage en anti-celluliteproducten verkleinen we de vetcellen. De behandeling stimuleert de huiddoorbloeding, verjongt uw huidstructuur, vermindert blokkades en verstevigt het bindweefsel. De betere doorbloeding zorgt ervoor dat uw huid ook meer voedingsstoffen opneemt.

Cellulite wordt meestal aangetroffen op de dijen, benen en de billen . Heel soms ook op andere delen van het lichaam. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en gezegd, wordt Cellulite niet veroorzaakt door overgewicht. Zelfs slanke vrouwen kunnen last hebben van Cellulite. Doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel in volume toenemen. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid. 

Oorzaken:
* Hormonen Cellulite wordt meestal gevormd tijdens perioden van hormonale verandering zoals de puberteit, zwangerschap, de overgang, het premenstrueel syndroom en de eerste maanden dat de pil wordt genomen. Hormonen regelen onder andere de veranderingen in de bloedcirculatie, de lymfatische afvoer, vet- en bindweefsel. 

* Levensstijl Cellulite vormt zich door een reeks complexe veranderingen in het lichaam in de eerste vetlaag net onder de huid, ondanks veel bewegen of het volgen van een uitgebalanceerd dieet. Echter, het ontbreken van een gezonde levensstijl en een goed dieet, de toename van lichaamsgewicht en het te weinig drinken van water, kunnen de uiting van cellulite op het lichaam wel verergeren.
* Leeftijd Als men ouder wordt neemt de dikte en kracht van het bindweefsel van de huid af. De cellulite die er misschien al is wordt hierdoor steeds beter zichtbaar naarmate men ouder wordt.
* Erfelijkheid Erfelijke factoren kunnen er ook voor zorgen dat vetcellen in het onderhuids vetweefsel groeien en cellulite zich vormt.
* Onstekingsreactie Om nog onverklaarde redenen zien we soms een ontstekingsreactie in en rondom de vetcellen bij cellulite. Een mogelijke oorzaak is stapeling van zogenaamde toxines (afvalstoffen) in vet- en bindweefsel.

De behandeling bestaat uit: 

- 60 minuten

- Desinfecteren van lichaam 

- Cupping & Superieur Apparaat 

- Passende creme 

- Prijs: €70.-